Pilegrimsleden - jubileumsvandring

Tangen stasjon, Tangen kirke, Fredheim, 14. august 2022, kl. 12:30

I år er det 25 år siden den offisielle åpningen av Pilegrimsleden. I samarbeid med Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim inviterer Pilegrimssenter Hamar til jubileumsvandring søndag 14. august. Vandringen starter fra Tangen stasjon.

Kl. 12.30: Oppmøte på Tangen stasjon.

Kl. 13.00: Omvisning i Tangen kirke ved Tove Krattebøl. «Kirkens kunstneriske preg etter restaureringen».

Kl. 14.00: Samtale mellom Frode Kayser og Tone Stræte på Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim. «Hva forener pilegrimsmotivet med Ingeborgs livsvandring?»

Omvisning på Fredheim ved Inger Sleppen.

Det vil bli servering av retter med råvarer blant annet fra Ingeborgs kjøkkenhage.

• Salat med bakte beter, fetaost og valnøtter.

• Marengs og eggekrem med sommerens bær og urter. Kaffe/te.

Kl. 16. 00 Avslutning.

Pris kr. 400,- per person. Påmelding til Pilegrimssenter Hamar. hamar@pilegrimssenter.no Tlf. 474 78 266. Påmeldingsfrist: 8. august.