Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim [logo]

Utstilling - Stein Westgaard

, kl.

Åpning av kunstutstillingen lørdag 1.oktober kl.14.00. Kunstner spiller selv på fiolin og ordfører Bjarne Christiansen åpner utstillingen.

Bildene springer ut av et uttrykksbehov som både kan gi lærdom, utvikle og bevisstgjøre den som ser og opplever kunsten. Og i ambisiøs forstand kanskje vekke verden til nye erkjennelser.

Det blir å undersøke emner og situasjoner og forsøke å ta pulsen på tiden - tiden vi lever i sett i forhold til fortid og framtid.

Medvirkende

Stein Westgaard

Stein Westgaard er utdannet ved Barratt Dues Musikkinstitutt i Oslo i 1976, Universitet i Oslo og Statens Håndverks- og Kunstindustrihøgskole. Deretter ble det Kunstakademiet i Oslo (1986) og et år med videreutdanning i utlandet- hovedsakelig i Frankrike og Spania. I alle årene som student i Oslo var han utøvende både musiker og maler. Det ble etterhvert behov for å etablere seg med eget atelier og ferden gikk oppover til Hedemarken. Han har også likt å drive med håndverk i litt større format, med laft og torvtekking. Han har hatt mange utstillinger i fjern og nær samt en rekke musikkoppdrag og konsertvirksomhet med 3-4 solokonserter pr år. I tillegg underviste han i utallige videregående skoler, kulturskoler og ved private male/tegneskoler og har drevet tegnestudio sammen med en kollega med akttegning og maling. I tillegg har det vært malekurser for Folkeuniversitet.