Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim [logo]

Utstilling - Aage Villy Skåret

, kl.

Utstilling med bilder av Aage Villy Skåret

Aage Villy Skåret var ute alene på fototur og døde brått tirsdag 15. august 2023. Familien vil så langt det er mulig gjennomføre utstillinga slik han hadde tenkt og planlagt.

Aage Villy ønsket at Guro Skumsnes Moe og Håvard Skaset skulle synge og spille ved åpningen av utstillingen lørdag 9. sept. kl.14.00 og slik blir det. De holder en minikonsert. Alle hjertelig velkommen til utstillingsåpningen!

Aage Villys bilder har en tilknytting til naturen og dens hemmeligheter. Bildene viser ofte noe du med første øyekast kan se hva forestiller, men de viser også noe annet, noe som kommuniseres mellom betrakteren og bildet. Bildene lages med utgangspunkt i eget liv, med et unikt og personlig preg.

De utstilte bilder har motiver fra Stange, noen som «straight photography» med gjenkjennbare plasser, men også flere som mer abstrakte tolkninger av naturen. I tillegg til tidligere utstilte bilder vises det flere nye bilder.

Medvirkende

Aage Villy Skåret

Aage Villy Skåret har i løpet av et livslangt fotoliv utviklet en gjenkjennelig signatur – mørkt, men ikke dystert. En lekpreget tilnærming til bildeskaping og bruk av alternative fotoprosesser har blitt et varemerke. Gjennom prøving og feiling har dette utviklet nye teknikker og uttrykk.