Kvinnedagen - 8. mars 2021

Tangen samfunnshus, , kl.

Den internasjonale kvinnedagen 2021 feires 8.mars på Tangen samfunnshus!

Publikum ønskes velkommen til en kveld med både tale for dagen og teaterforestilling. Lise Selnes, ordfører i Nord-Odal, holder dagens 8.mars-tale. Deretter følger den kritikerroste forestillingen Camilla Collett – om Norges første feminist og kvinnesaksforkjemper. Det er Gro Ann Uthaug, fra Tema Teater, som spiller.

Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim innledet i fjor et samarbeid med Kvinnenettverket i Stange Arbeiderparti i feiringen av 8.mars. Dette samarbeidet videreføres i årets arrangement. Vi tar smittevern på strengeste alvor, derfor er det kun forhåndskjøpte billetter som gjelder (Hoopla.no). Derfor er også arrangementet i år flyttet fra kulturlåven på Fredheim til Tangen samfunnshus. Der er det fastmonterte seter, så selv med enkel kaffeservering ligger alt til rette for en smittefri og fin feiring av dagen!

Gro Ann Uthaug

Lise Selnes

Lise Selnes er leder av kvinnenettverket i Innlandet arbeiderparti, ordfører i Nord Odal og påtroppende leder i Innlandet arbeiderparti