Konsert med MEER

, kl.

Fredag 23. april er det duket for konsert på Fredheim!

Bandet MEER består av en gjeng musikere fra Hedmarken som lager såkalt progpop, som er en blanding av orkestral pop, klassisk musikk og progressiv rock.

MEER består av:

• Johanne Margrethe Kippersund Nesdal – vokal

• Knut Kippersund Nesdal – vokal

• Eivind Strømstad – gitar

• Åsa Ree – fiolin

• Ingvild Nordstoga Eide – bratsj

• Ole Gjøstøl – piano

• Morten Strypet – bass

• Mats Lillehaug – trommer

NB: Dette er en utendørskonsert, husk å kle deg etter været. Varighet ca. 75 minutter.

Ingeborgdagene er et kulturarrangement på Tangen med fokus på litteratur, men også teater, billedkunst, dans og musikk. Arrangementet er knyttet til Ingeborg Refling Hagens kunstnerhjem Fredheim.

Arrangører er Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim, Stange kommune og Kønnband - Stange kommunes ambulerende kulturprogram.

MEER

MEER består av: Johanne Margrethe Kippersund Nesdal – vokal Knut Kippersund Nesdal – vokal Eivind Strømstad – gitar Åsa Ree – fiolin Ingvild Nordstoga Eide – bratsj Ole Gjøstøl – piano Morten Strypet – bass Mats Lillehaug – trommer