Ingeborgdagene - 25. april

25. april 2021, kl. 15:30

Therese Slob er en etablert danser og koreograf, og sammen med mannen sin driver hun dansestudioet Ps:Dance i Hamar. Til Ingeborgdagene lager hun en koreografi som knytter seg til temaet Framtidstro, og som fremføres av dansere fra Ps:Dance.

Sigbjørn Johnsen, teatersjef Torleif Linhave Bamle, generalsekretær i FORUT Ida Oleanna Hagen og forfatter Helene Guåker kommer til Fredheim for å holde hvert sitt innlegg om temaet Fremtidstro. Et spennende knippe mennesker som har fått testet sin framtidstro i arbeids- og privatliv, og som er både reflekterte og engasjerte på sine områder. De fire deltar deretter i en debatt med samme tema. Carsten Bleness er debattleder.

NB: Det legges opp til at programmet kan gjennomføres utendørs. Husk å kle deg etter været.

Litteraturfestivalen Ingeborgdagene er et kulturarrangement på Tangen med fokus på litteratur, men også teater, billedkunst, dans og musikk.

• 25. april 2021, klokka 15:30 - 18:15