Bokbad - "Det brenner en ild"

Gravdal bokhandel, Hamar, 30. september 2021, kl. 18:00

Med utgivelsen av diktsamlingen «Jeg vil hem att» i 1932, skrev Ingeborg Refling Hagen seg inn i nordmenns hjerter. Mange vil også forbinde henne med Suttungteateret og kulturarbeidet hun drev ut fra barndomshjemmet sitt, Fredheim, på Tangen. Hennes utrettelige kamp for de svakeste i samfunnet, hennes innsats mot fascismen og nazismen og motstandskampen under krigen, er mindre kjent. Hvem var denne kvinnen? Og hvilken aktualitet har hun i dag?

Tidl. leder av jubileumskomiteen 2020 Ingeborg Refling Hagen - Nils Røhne, Sigbjørn Johnsen og redaktør av boka “Det brenner en ild” Berit Tversland vil utdype bildet av dikteren, formidleren og aktivisten Ingeborg Refling Hagen i en samtale om den nye boka DET BRENNER EN ILD.